Find vej: Forside » Artikler » Bestil mad på mobilen!

Bestil mad på mobilen!

Lagt på fastfood24.dk den 06-09-2012 af fastmaster

e-takeaway lancerer som de første i Danmark en mobil app, der nemt og hurtigt sikrer dig et lækkert måltid uanset, hvor du befinder dig

Hvad enten du har lyst til sushi, tapas, pizza, wokmad, burger, rawfood eller lidt dessert til den søde tand, så kan det nu klares med et par klik på mobilen, da madportalen www.e-takeaway.dk som de første i Danmark lancerer en madbestillings-app til både iPhone og Android.

Vi vil gerne bidrage til at gøre en travl hverdag nemmere, og med den nye mobil app kan man bestille et sundt og veltilberedt måltid, uanset om man er på vej hjem i toget, sidder behageligt i sofaen foran fjernsynet eller følger børnenes fodboldtræning fra sidelinjen, siger Thomas Cort Hansen, direktør og medstifter af e-takeaway.dk.

Mulighederne med den nye app er mange og betalingen kan klares direkte via mobilen. Det vil ligeledes være muligt at genbestille sine favoritordrer, se et kort over placeringen af de forskellige restauranter og få et overblik over de mange madkategorier.

Med www.e-takeaway.dk har vi været medvirkende til at skabe noget, som vi ønsker at værne om, videreudvikle og forbedre. Det kan vi kun gøre ved at fokusere på én eneste ting; nemlig på vores kunders tilfredshed. Hvis e-takeaway skal være en god forretning for både vores kunder, vores samarbejdspartnere og for os selv, må vi hele tiden være innovative og på forkant med udviklingen, lyder det fra Thomas Cort Hansen.

For at følge den nye røde tråd i layoutet og brugervenligheden har virksomheden samtidig optimeret og relanceret hjemmesiden www.e-takeaway.dk for at gøre flowet ved bestillingen endnu nemmere.

Den nye mobil app er udviklet i samarbejde med Springfeed og kan downloades i App Store, Google Play (tidl. Android Market) eller via www.e-takeaway.dk.

For yderligere information:
Thomas Cort Hansen, direktør
e-mail: tch@e-takeaway.dk, mobil: 22 39 22 93

Baggrund

www.e-takeaway.dk blev lanceret i 2003, og virksomhedens mission er:
- at blive den mest brugervenlige formidler af takeaway-mad på internettet
- at hjælpe restauratører med at markedsføre og sælge deres produkter online
- at tilbyde det største og bredeste udvalg af takeaway-mad på internettet
- at udvikle og forbedre bestillingsprocessen af takeaway-mad i Danmark