Find vej: Forside » Artikler » Hjemmelavede Færdigretter bragt til døren

Hjemmelavede Færdigretter bragt til døren

Lagt på fastfood24.dk den 19-02-2013 af fastmaster

Hvad siger du til færdigretter, der smager af mad som mor lavede det. Det er nu en realitet med Føltveds nye koncept omkring færdigretter lavet helt fra bunden, og med brug af blandt andet egne dyrkede råvarer.

Føltved har hyret en erfaren kok i Anitta Hansen, som hjælper med at lave retterne, og løbende forbedrer dem. Madstilen er gode gamle klassiske retter, som for eksempel hakkebøf med bløde løg, boller i selleri, karbonade med grønærter, og indtil videre har sortimenter rundet over 25 forskellige retter og varianter.

"Føltveds nye koncept omkring færdigretter er vores bud, på et alternativ til alt den fastfood vi ser rundt omkring idag. Vi synes der mangler nogle tilbud på god gedigen mad, lavet fra bunden og med gode råvarer" siger medejer Tove Jakobsen.

Føltved som ellers mest er kendt for deres jordbærboder rundt omkring i Aalborg området, ser det som en naturlig udvidelse af forretningen at fremstille nemme og enkle færdigretter.

"Vi har altid brændt for kvalitet i vores produkter, og vi ved, at mange værdsætter den omhu vi lægger i vores produkter om sommeren, hvor vi kun sælger det bedste af det bedste. Den samme kvalitet skal man kunne finde i vores færdigretter. Det er også derfor, at vi bevidst har valgt, at vi vil lave alt fra bunden. Så ved vi med 100% garanti, at det vi kommer i retterne, er iorden" siger medejer Tove Jakobsen

Føltved udtaler også, at de ikke er bekendte med lignende koncepter, hvor man kan få leveret ægte hjemmelavet mad, fra det gamle danske køkken, til døren i Aalborg området.

Føltveds færdigretter kan i øvrigt købes fra deres online gårdbutik www.madkammer.dk. Levering foretages i hele Aalborg kommune hver mandag og torsdag, og man kan bestille helt frem til dagen inden levering.
Man kan også vælge at lægge vejen en tur forbi deres charmerende gårdbutik, som ligger Halsvej 30 i Rærup.